SISTEME DE ȘINE DE PERDELE PENTRU INDUSTRIA OSPITALITĂȚII

Un aspect de lux pentru oaspeții dvs. în industria ospitalității

Doriți să le oferiți oaspeților dvs. un aspect perfect și luxos? Qurails este bucuros să vă ajute!

Perdele cu panouri, perdele de închidere, draperii sau grădina de iarnă - Qurails oferă sistemul adecvat de înaltă calitate: perdelele pot fi acționate prin cablu, manual sau electric pentru industria ospitalității.

Oaspeții dvs. vor experimenta luxul perdelelor automate imediat după ce intră. Titularul cardului pentru camera de hotel activează șina de perdele electrică sau poate fi folosit un senzor de mișcare al hotelului pentru a activa șinele la intrare. Un alt avantaj este că oaspeții dvs. văd și observă imediat că perdelele sunt acționate electric.

Profilurile noastre de șine multiple sunt extrem de practice: trebuie să utilizați un singur profil de șină pentru o suprapunere perfectă atât pentru draperii, cât și pentru perdelele de fereastră.

Qurails_hospitality_High_quality_Curtain_rails_hotels_luxury_suite
Personalizarea este specialitatea noastră

La Qurails, personalizarea este specialitatea noastră și suntem dedicați să vă satisfacem toate nevoile specifice. Fie că aveți nevoie de o șină îndoită, de adăugarea de curbe sau de lucrări de asamblare, suntem aici pentru a vă ajuta. Echipa noastră de manageri de proiect cu experiență va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a înțelege desenele și specificațiile dvs. și vă va oferi o ofertă gratuită. Ne mândrim cu o comunicare clară și vă vom ține la curent cu fiecare pas.

La Qurails, înțelegem că fiecare proiect este unic și ne angajăm să lucrăm cu dvs. pentru a crea o soluție personalizată care să vă satisfacă nevoile specifice. De la consultarea inițială până la instalarea finală, echipa noastră va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a se asigura că proiectul dvs. este finalizat la timp, în limitele bugetului și la cele mai înalte standarde de calitate.

Scopul nostru este să ne asigurăm că sunteți complet mulțumit de rezultatul final și că sistemul dvs. personalizat de șine este funcțional, durabil și îndeplinește cerințele dvs. specifice.