VERSATILE CURTAIN TRACKS FOR PROFESSIONAL USE

Puteți apela la noi pentru o ofertă gratuită. De asemenea, ne gândim, vă sfătuim și găsim împreună soluția potrivită pentru situația dvs. particulară de birou.

Descoperiți toate posibilitățile! Qurails oferă o mare varietate de șine pentru perdele potrivite pentru spațiile de birouri.

Produsele personalizate sunt punctul nostru forte. Dacă este necesar, șinele sunt curbate de către specialiști cu ajutorul echipamentelor de îndoire dedicate Qurails, asigurând un sistem de șine cu funcționare lină, realizat dintr-o singură secțiune de șină.

Șinele electrice pentru perdele sunt deosebit de practice în sălile de consiliu. Jaluzelele și perdelele pot fi închise automat pentru a întuneca camera pentru prezentări cu ajutorul unui beamer. Diferite încăperi necesită diferite aplicații. Ne putem adapta la toate tipurile de perdele și condițiile de instalare.

La Qurails, înțelegem că fiecare proiect este unic și ne angajăm să lucrăm cu dvs. pentru a crea o soluție personalizată care să vă satisfacă nevoile specifice. De la consultarea inițială până la instalarea finală, echipa noastră va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a se asigura că proiectul dvs. este finalizat la timp, în limitele bugetului și la cele mai înalte standarde de calitate.

Qurails-Binst-Architect-Curtain-Rails
Qurails_office_curtain_rail_system_electric

Soluții personalizate

La Qurails, suntem specializați în personalizarea sistemelor de șine pentru a răspunde nevoilor dvs. specifice. Fie că aveți nevoie de îndoirea șinei, adăugarea de curbe sau efectuarea de lucrări de asamblare, vă putem ajuta. Vă vom oferi o ofertă gratuită bazată pe desenele și specificațiile dumneavoastră pentru proiectul dumneavoastră personalizat. You are assured of clear communication with the experienced project managers of the Qurails project department.